Coola kläder för hela skoltiden

Bekväma nog för att passa en hel skoldag och unika nog för att förmedla din personlighet. Var kan man hitta coola kläder för skolan och vad ska man egentligen leta efter? Får man lov att fråga kompisar var de har köpt sina kläder? Texten som följer är skriven för att inspirera och ge tips om olika sätt att hitta skolkläder.

Din personliga stil
Smaken förändras ofta under ett år. Ibland kan vi tycka att röda tröjor är absolut snyggast, men nästa år tycker vi att det är förskräckligt. För att vara bekväm i skolan ska du välja kläder som du personligen tycker om. Fundera på vad det är som du vill förmedla med din stil. Uttrycker dina kläder vem du är? I Sverige har vi ingen skoluniform, som i många andra länder, så dra nytta av det och uttryck vem du är.

Det är lätt att plocka upp idéer och inspiration från sina kompisar. Om de till exempel har ett plagg som du tycker är snyggt, var inte rädd för att fråga var de har köpt plagget. De flesta blir smickrade. Om det går kanske du kan köpa en likadan, men i en annan färg. Varför inte starta en klädbytardag, säg en gång i månaden? Då kan du och dina vänner byta kläder med varandra och på så sätt byta stil ofta.

A multi-ethnic group of elementary age children are lying in the grass at the park. They have their heads together in the middle of a circle and are smiling and looking up at the camera.

Kläder till studenten
Dags att gå ut gymnasiet? Den traditionella utstyrseln för studenter är vitt från topp till tå. Men varför inte göra din stil lite mer personlig? Du kan till exempel följa traditionen med vita kläder, men lägg till trendiga seglarskor, smycken inspirerade av havet och salt-sprayat hår. Den här stilen ger en sommarkänsla och passar bra när det är dags att segla vidare från skolan och ut i natten. Beställ här för att få den vildaste trippen med studentflak för dig och dina vänner. Missa inte att göra din student till något personligt och minnesvärt, för det händer bara en gång i livet.

Basplagg är lätta att piffa upp
Coola skolkläder kan betyda många olika saker, beroende på vem det är som definierar det. Givetvis tycker man att ens egen stil är den allra coolaste, men låt dig även inspireras av andra människors stilar för att hitta olika plagg. Basplagg är alltid en bra sak att ha i garderoben. De utgör grunden för din klädsel, och för att göra hela din stil mer intressant kan du lägga till accessoarer och annat. Huvtröjor, jeans och T-shirts är bra skolkläder som går att matcha på många olika sätt. Många butiker har studentrabatter som du kan dra nytta av. Varför inte ta reda på vilka butiker i ditt lokala område, eller på nätet, som erbjuder det och gå eller surfa dit för att få inspiration?