Barn och märkeskläder

Det pågår en hel del diskussioner om barn ska ha märkeskläder eller inte. En del anser att de inte bör ha det eftersom det är onödigt att lägga pengar på dyra kläder som barnet växer ur snabbt. Andra anser däremot att det är bättre att lägga pengar på märkeskläder eftersom de oftast är av en bättre kvalitet, vilket innebär att kläderna har en något längre hållbarhet. Oavsett vilken sida du står på finns det märkeskläder du kan köpa till ditt barn, och när barnet växer ur kläderna kan de alltid gå i arv eller så kan ni sälja kläderna vidare. Det finns många bra märkeskläder för barn och här är några exempel på butiker som finns på nätet där du kan hitta märkeskläder till ditt barn:

Kids Brand Store

Kids Brand Store är ett bra exempel på en butik som har många bra och snygga märkeskläder för barn. På kidsbrandstore.se kan du hitta många av de mest populära märkena, till exempel Fila, Tommy Hilfiger och Calvin Klein. De har kläder för barn i alla storlekar och dessutom brukar de vara rätt duktiga på att ha erbjudanden och rea på sina kläder, vilket gör det möjligt för dig att köpa märkeskläder till ditt barn till ett nedsatt pris. Kids Brand Store är ett svenskt företag som grundades år 2011 av Mikael Arnåsen och Peter Markstedt som tidigare var kända fotbollsspelare i Hammarby. Men numera är de kända entreprenörer som bland annat står bakom den populära klädwebbshoppen Kids Brand Store. Förutom att de är stora på nätet så har de även en del fysiska butiker du kan besöka i de större städerna. Till exempel Stockholm, Göteborg och Malmö.

Babyshop

Det är lätt att tro att Babyshop enbart säljer kläder för de allra minsta. Men faktum är att företaget har kläder för barn upp till tio år. Babyshop grundades år 2006 av Linn Tagesson och Marcus Tagesson som fortfarande äger och driver företaget. De har vunnit ett flertal fina priser inom e-handeln och är ledande inom märkeskläder för barn. I deras utbud kan du bland annat hitta de populära klädmärkena Mini Rodini, Ralph Lauren, Adidas, Boss och Acne. Förutom att de finns på nätet så har Babyshop fysiska butiker du kan besöka i Norge samt i deras butik som finns i Sturegallerian i Stockholm.

Boozt

Ett annat exempel på en butik som bland annat säljer märkeskläder för barn på nätet är Boozt. Företaget grundades år 2007 och de har sitt huvudkontor i Malmö. De säljer kläder både för dam, barn och herr. I deras utbud kan du bland annat hitta de populära märkena Puma, Nike, Levi’s och Mini a ture.